Pinchos i Motala tecknar avtal och väljer att sponsra det lokala föreningslivet.

Genom att teckna elavtal med Motala Energi så kommer Pinchos i Motala direkt vara med och stötta det lokala föreningslivet

Vill ni få hjälp av vår kundservice? Då finns bl.a Jesper hos oss som svarar på dina frågor.

Jesper Lång jobbar på vår kundservice och finns alltid till hands för dig. Hos oss är du alltid välkommen med er fråga liten som stor.

Solceller kan bli din försäkring mot höga elpriser

Solceller blir ett alltmer populärt. Inte nog med att det kan hjälpa till att skydda dig mot höga pristoppar, det är ju även ett miljövänligt alternativ som bidrar till ett bättre klimat.

Kim Runfeldt på Motala Energi - En av våra vassa energirådgivare

Vi välkomnar Kim Runfeldt till gänget på Motala Energi. Kim är en av våra vassa energirådgivare och hon kommer hjälpa er på bästa tänkbara sätt.

Motala Energi - Elavtalet behöver inte vara komplicerat

Med flera hundra olika elbolag och tusentals elavtal att välja på kan det svårt och rörigt. Hur smart måste man vara? Vi på Motala Energi gör valet enklare.

IT Lack väljer att sponsra det lokal föreningslivet i Motala Kommun

Vi på Motala Energi är stolta och glada över att IT Lack i Motala väljer att stötta det lokala föreningslivet. Stort tack för att ni väljer att bidra.

Vi på Motala Energi tror på förnybar energi

Våra barn är vår framtid det måste vi tänka på. Oavsett om man är gammal eller ung så vill på Motala Energi slå ett slag för ”ren” el. Vi erbjuder dig som kund förnybar energi från sol, vind eller vatten.

Sign Nordic AB väljer också att stötta det lokala föreningslivet

Det är så inspirerande, ytterligare ett företag som väljer att sponsra det lokal föreningslivet. Stort tack till Sign Nordic AB.

Motala Energi

Vi är ett energiföretag från Motala som alltid värnar om våra kunder och alltid strävar efter att erbjuda de mest attraktiva lösningarna för privatpersoner, företag, föreningar samt organisationer


Hos oss får du information, svar på dina frågor och kan fixa dina ärenden smidigt, både via hemsidan och via vår omtyckta kundservice.

Image

Kontakt

Motala Energi AB
Björnvägen 4 | 591 52 Motala


Telefon: 0141-250 255
E-post: kundservice@motalaenergi.se

Org.nummer: 559166-2886


Cookies
GDPR & sekretesspolicy
Login

botten.jpg