Är du vår nästa vassa Teamledare? Sök vår tjänst redan idag...

Image

Är du vår nästa vassa teamledare? Sök redan idag.

Motala Energi är i en mycket expansiv fas och söker flera nya medarbetare. Vill ni verka och arbeta i Motala då är detta det perfekta jobbet för dig.

Läs mer om tjänsten och sök redan idag!

Att jobba i Motala. Vi erbjuder ett varierande arbete i en expansiv och dynamisk miljö. Vi vill bygga våra värden främst i Motala Kommun och satsar stenhårt på att generera våra arbetstillfällen här i Motala.

Med det sagt, vill du vara en viktig del i vår framtida utveckling? sök då våra tjänster redan idag. Vi är ett spännande gäng som verkar för att ha det trevligt och kul på jobbet samtidigt som det ska vara utvecklande.

Häng med Motala Energi på vår spännande resa! Sök jobb

Motala Energi är ert lokala företag som verkar nära dig | Vi verkar för fler arbetstillfällen och vi står för en värdegrund där vi vill få Motala, Vadstena, Borensberg att blomstra. Visste du att vi dessutom har vår kundservice centralt nära dig i Motala. Besök oss, vi bjuder på en fika och tipsar gärna i hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt när det kommer till bästa tänkbara elleverans / avtal.

Motala Energi inte bara ett lokalt bolag. Vi är redan ett nationellt bolag som redan har över 10 000 kunder. Genom att också agera nationellt blir vi starka och kan än bättre kämpa för er som bor i Motala, Vadstena och Borensberg.

Vår målbild är att vara vassare än våra konkurrenter på pris, leverans, trygghet och service. Och sist men inte minst sätta det lokala näringslivet och föreningslivet i ett nytt fokus.

Var med och stötta oss genom att bli kund i Motala Energi. Det är ett steg framåt för Motala, Vadstena och Borensberg.


För mer info om hur du blir kund hos oss. Skriv en rad till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring oss så hjälper vi er. Tel. 0141-250 255

Det lilla elbolaget med det stora hjärtat

Vill du vara med och stötta det lokala
Motala – Vadstena – Borensberg
Teckna elavtal redan idag

Image

Vi är ett energiföretag från Motala som alltid värnar om våra kunder och alltid strävar efter att erbjuda de mest attraktiva lösningarna för privatpersoner, företag, föreningar samt organisationer. Hos oss får du information, svar på dina frågor och kan fixa dina ärenden smidigt, både via hemsidan och via vår omtyckta kundservice.

Kontakt

Motala Energi AB
Björnvägen 4 | 591 52 Motala

Telefon: 0141-250 255
E-post: kundservice@motalaenergi.se

Org.nummer: 559166-2886

Öppettider kundservice

Mån 10-16

Tis-fre 09-16

Lunchstängt 12-13