Bonnie Deluxe vann årets Energipris!

Image

I lördags var det äntligen dags för årets Motalagala och vi hade äran att dela ut årets energipris för första gången. Vinnaren blev grymma Linda Oscarsson med hennes Bonnie Deluxe!

Motiveringen för vinsten löd: När man öppnar dörren till Bonnie Deluxe slås man av den värme och energi som Linda utstrålar. Med en sprudlande personlighet full av drivkraft och power är hon en frisk fläkt som erbjuder sina kunder något nytt och unikt. På sociala medier engagerar hon sina följare och tar dem med på en färgsprakande och kreativ resa. Linda är ett energiknippe som sprider den positiva bilden av Motala.

Ted, vår VD delade ut årets energipris och säger så här: Vilken magisk kväll vi fick! Att få presentera årets energipris för allra första gången var både ärofyllt och så roligt- och framförallt att ge ut ett pris för en energisk prestation som Lindas.

Image

Vi är ett energiföretag från Motala som alltid värnar om våra kunder och alltid strävar efter att erbjuda de mest attraktiva lösningarna för privatpersoner, företag, föreningar samt organisationer. Hos oss får du information, svar på dina frågor och kan fixa dina ärenden smidigt, både via hemsidan och via vår omtyckta kundservice.

Kontakt

Motala Energi AB
Björnvägen 4 | 591 52 Motala

Telefon: 0141-250 255
E-post: kundservice@motalaenergi.se

Org.nummer: 559166-2886

Cookies | GDPR & sekretesspolicy | Login