Det händer saker i vår kära stad!

Image

Det har nog inte undgått någon i Motala att det händer saker i vår kära stad. Det danska företaget Lalandia A/S vill etablera sig i Varamon med deras semesterkoncept innehållandes semesterhus, ett stort inomhusvattenland samt andra sport- och nöjesaktiviteter.

Dessutom är det nu klart att Serneke får köpa stora delar av Gamla Motala Verkstad. Med andra ord händer det en hel del saker i Motala och det ser vi på Motala Energi fram emot!

Så här säger vår VD Ted: Att arbeta i Motala ger verkligen energi när man ser att det sker utveckling. Under mitt år på Motala Energi har jag verkligen känt att det finns ett stort driv att fortsätta att utveckla samhället och att läsa artiklar om dessa etableringar i toppklass känns fantastiskt! Nu håller vi alla tummar för att alla dessa planer går i lås. Jag har en känsla av att det blir lite proppen ur, när det väl händer då händer det på riktigt!

Det lilla elbolaget med det stora hjärtat

Vill du vara med och stötta det lokala
Motala – Vadstena – Borensberg
Teckna elavtal redan idag

Image

Vi är ett energiföretag från Motala som alltid värnar om våra kunder och alltid strävar efter att erbjuda de mest attraktiva lösningarna för privatpersoner, företag, föreningar samt organisationer. Hos oss får du information, svar på dina frågor och kan fixa dina ärenden smidigt, både via hemsidan och via vår omtyckta kundservice.

Kontakt

Motala Energi AB
Björnvägen 4 | 591 52 Motala

Telefon: 0141-250 255
E-post: kundservice@motalaenergi.se

Org.nummer: 559166-2886

Cookies | GDPR & sekretesspolicy | Login