Imorgon går Motalagalan av stapeln!

Image

Imorgon smäller det! Motalagalan går av stapeln och vi på Motala Energi är på plats för att dela ut årets mest laddade pris.

Vårt pris är brett för att positiv energi kan ges på så många olika sätt. Positiva förebilder behöver lyftas och hyllas oavsett hur man bidrar. Det är vi tillsammans som skapar bilden av vad Motala är. De tre nominerade för årets Energipris är: Motala Simsällskaps SM-guldlag, Linda Oskarsson, Bonnie Deluxe och Ida Johansson, Movement Inspo.

Så här säger vår VD Ted: Vår vision är att bli det självklara valet för Motalabor. Med sjöstadsdoftande elavtal Sjöstadsmix och Lokalpatrioten erbjuder vi trygghet och enkelhet i kombination med bästa tänkbara prisbild. Vi ser oss själva som en one stop shop där du som kund aldrig ska behöva byta elbolag.

Nu ser vi till att ge det här året ett riktigt härligt avslut på ett magiskt sätt tillsammans med alla Motalabor!

Det lilla elbolaget med det stora hjärtat

Vill du vara med och stötta det lokala
Motala – Vadstena – Borensberg
Teckna elavtal redan idag

Image

Vi är ett energiföretag från Motala som alltid värnar om våra kunder och alltid strävar efter att erbjuda de mest attraktiva lösningarna för privatpersoner, företag, föreningar samt organisationer. Hos oss får du information, svar på dina frågor och kan fixa dina ärenden smidigt, både via hemsidan och via vår omtyckta kundservice.

Kontakt

Motala Energi AB
Björnvägen 4 | 591 52 Motala

Telefon: 0141-250 255
E-post: kundservice@motalaenergi.se

Org.nummer: 559166-2886

Cookies | GDPR & sekretesspolicy | Login