Motala Energi tecknar medlems avtal med Svenskt Näringsliv och tecknar nu kollektivavtal.

Motala Energi tecknar medlems avtal med Svenskt Näringsliv och tecknar nu kollektivavtal.

Motala Energi AB väljer att teckna kollektivavtal | Att personal och arbetsgivare ska samverka på bästa sätt är en självklarhet. Motala Energi väljer att ingå avtal med Svenskt Näringsliv och därigenom även teckna kollektivavtal.

För dig som anställd innebär det en trygghet och det ger en enkelhet i att man vet vilka riktlinjer och regler som gäller. Gäller arbetstagaren såsom för arbetsgivaren.

Genom vår medverkan i Svenskt Näringsliv får vi den stöttning som behövs som arbetsgivare och som medlemspart kan vi enklare hålla oss ajour med gällande regelverk.

Löpande kommer information om vår process när det kommer till kollektivavtal, så även förslag på lämplig medlemsorganisation vilken man kan ansluta sig till.

Image

Vi är ett energiföretag från Motala som alltid värnar om våra kunder och alltid strävar efter att erbjuda de mest attraktiva lösningarna för privatpersoner, företag, föreningar samt organisationer. Hos oss får du information, svar på dina frågor och kan fixa dina ärenden smidigt, både via hemsidan och via vår omtyckta kundservice.

Kontakt

Motala Energi AB
Björnvägen 4 | 591 52 Motala

Telefon: 0141-250 255
E-post: kundservice@motalaenergi.se

Org.nummer: 559166-2886

Öppettider kundservice

Mån 10-16

Tis-fre 09-16

Lunchstängt 12-13