Nästa lag som får vår stöttning är IFK Motala – Motala Energi sponsrar den lokala bandyn.

Nästa lag som får vår stöttning är IFK Motala – Motala Energi sponsrar den lokala bandyn.

Att vi brinner för föreningslivet har kanske inte undgått de som bor i Motala med omnejd. Vi vill såklart berätta våra värden och vad vi står för.

En förhoppning är att vi kan skapa en trend som gör att fler företag i regionen är med och stöttar det lokala föreningslivet. De behöver all hjälp som kan fås, i det lilla eller i det stora.


Kan vi bli trendsättare?Är du också företagare som på något sätt kan stötta det lokala föreningslivet? Kan vi tillsammans nätverka för att genom det åstadkomma något nytt, något hållbart.

Motala Energi är det lilla elbolaget med det stora hjärtat.

Vill du stötta oss och våra lokala satsningar? Bli delaktig och teckna då elavtal med oss. (Du bidrar då direkt till stöttning av föreningslivet)


Vi gillar att nätverka, har du en idé om hur vi tillsammans kan bli än bättre när det kommer till det lokala föreningslivet.
Skriv en rad till oss. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


ringmig2

Image

Vi är ett energiföretag från Motala som alltid värnar om våra kunder och alltid strävar efter att erbjuda de mest attraktiva lösningarna för privatpersoner, företag, föreningar samt organisationer. Hos oss får du information, svar på dina frågor och kan fixa dina ärenden smidigt, både via hemsidan och via vår omtyckta kundservice.

Kontakt

Motala Energi AB
Björnvägen 4 | 591 52 Motala

Telefon: 0141-250 255
E-post: kundservice@motalaenergi.se

Org.nummer: 559166-2886

Öppettider kundservice

Mån 10-16

Tis-fre 09-16

Lunchstängt 12-13