Skrot Anders AB stöttar det lokala föreningslivet

Image

Stort tack till Skrot Anders AB för stöttning till det lokala föreningslivet

Vi är så stolta och glada att Skrot Anders AB väljer att stötta det lokala föreningslivet i Motala Kommun. Här har de valt att en viss del av deras kilowattkostnad oavkortat går tillbaka det lokala föreningslivet.

STORT TACK SÄGER VI PÅ MOTALA ENERGI

Vill du också bli sponsor till det lokala näringslivet. Det väldigt enkelt teckna elavtal och välj sen hur många ören per kWh som du kan tänka dig att sponsra med. Vi kommer sedan lämna ut checkar till behövande föreningar / organisationer.


Det ska vara tryggt att välja ert lokala elbolag – Motala Energi.

Vi vill skapa en hållbarhet och en långsiktighet så att ni som kund får bästa tänkbara elavtal. Som lokal elleverantör vill vi utmana och kämpa för att ni ska få bästa tänkbara leverans av el till låg kostnad.

Kort om Skrot Anders AB | Vi på Skrot Anders AB köper alla typer av järn- och metallskrot. Oavsett om du är privatperson eller företag är du välkommen till oss, oavsett mängd. Lämna av ditt skrot direkt hos oss, eller boka upphämtning av vår kranbil. Vi kan även ställa ut en container för löpande hämtningar.

Med över 30 års branscherfarenhet har vi bred kunskap om skrotindustrin. Vi köper alla sorters metaller, truck- och bilbatterier samt lantbruks- och industriskrot. Hos oss erbjuds flera olika lösningar för att passa era behov och vi arbetar alltid professionellt och flexibelt. Besök gärna kundens webbplats på: www.skrotanders.se


Vill du bli kund? Teckna avtal på webbplats eller skriv en rad till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring oss så hjälper vi er. Tel. 0141-250 255

Det lilla elbolaget med det stora hjärtat

Vill du vara med och stötta det lokala
Motala – Vadstena – Borensberg
Teckna elavtal redan idag

Image

Vi är ett energiföretag från Motala som alltid värnar om våra kunder och alltid strävar efter att erbjuda de mest attraktiva lösningarna för privatpersoner, företag, föreningar samt organisationer. Hos oss får du information, svar på dina frågor och kan fixa dina ärenden smidigt, både via hemsidan och via vår omtyckta kundservice.

Kontakt

Motala Energi AB
Björnvägen 4 | 591 52 Motala

Telefon: 0141-250 255
E-post: kundservice@motalaenergi.se

Org.nummer: 559166-2886

Öppettider kundservice

Mån 10-16

Tis-fre 09-16

Lunchstängt 12-13