Solfjäderstaden IBK - en av Motalas största ungdomsföreningar

Image
Image

Solfjäderstaden IBK - en av Motalas största ungdomsföreningar

Motala Energi väljer att stötta föreningen med träningskläder. Solfjäderstaden IBK är en ytterst viktig och mycket aktiv ungdomsförening i Motala.

De satsar stenhårt på att ungdomarna har något spännande och utvecklande att göra. Och svaret är såklart Innebandy. Vi vill särskilt lyfta fram och premiera deras kontinuerliga arbete med jämställdhet.

janfristrom Foto: Jan Friström

Konceptet med att ta fram vissa utvalda plagg för föreningen har skett i samverkan med Jan Friström som är en viktig kugge och en är starkt drivkraft i föreningen.


Vi på Motala Energi tycker det är extra viktigt att få stötta föreningar lokalt och med det ge dom den stöttning som behövs. För oss är detta bara en början! Håll utkik efter vad Motala Energi kommer göra lokalt. Vi vill göra en stor skillnad…

Det lilla elbolaget med det stora hjärtat

Vill du vara med och stötta föreningslivet i
Motala – Vadstena – Borensberg
Teckna vårt elavtal som är anpassat just för dig. En riktig superdeal.

Image

Vi är ett energiföretag från Motala som alltid värnar om våra kunder och alltid strävar efter att erbjuda de mest attraktiva lösningarna för privatpersoner, företag, föreningar samt organisationer. Hos oss får du information, svar på dina frågor och kan fixa dina ärenden smidigt, både via hemsidan och via vår omtyckta kundservice.

Kontakt

Motala Energi AB
Björnvägen 4 | 591 52 Motala

Telefon: 0141-250 255
E-post: kundservice@motalaenergi.se

Org.nummer: 559166-2886

Öppettider kundservice

Mån 10-16

Tis-fre 09-16

Lunchstängt 12-13