Vi vill vara ditt bästa alternativ! - Motala Energi

Image

Vi värmer dig när hösten faller på!

Som ett obehagligt allvar drar sig hösten in i stan. (Winnerbäck)

Så behöver det inte vara. Nu när hösten är här tillbringar vi mer hemma och vill ha det varmt och skönt. Nu finns möjligheten att teckna elavtal med Motala Energi - vi strävar alltid efter att vara din bästa lösning!

Som kund hos Motala Energi ska du alltid känna dig trygg med vetskapen om att du får schyssta elavtal.

När du tecknar avtal med oss kan du vara försäkrad om att du bara köper fossilfri el. Vill du dessutom komplettera med ytterligare miljöval så finns det sådana alternativ också.
Hos oss får du information, svar på dina frågor. Du kan fixa dina ärenden smidigt via vår omtyckta kundservice. Vill du veta mer skriv till oss eller kontakta kundtjänst så hjälper vi dig.

Du når oss som vanligt på: 0141-250255 alternativt: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 Ha det fint hälsar gänget på Motala Energi

Det lilla elbolaget med det stora hjärtat!

Fördelaktiga avtal för er som bor i Motala och Vadstena.
Håll utkik, mer information kommer inom kort.

Image

Välj den avtalsform som passar dig bäst.
Vi erbjuder avtal med fast och rörligt elpris samt Sjöstadsmixen som är en kombination av de bägge.

Att välja sitt elavtal ska vara enkelt.
Hos oss får du information, svar på dina frågor och kan fixa dina ärenden smidigt, både via hemsidan och via vår omtyckta kundservice.

Image

Mixavtal

Detta erbjudande innebär att du har ett rörligt pris på sommarhalvåret och ett fast på vinterhalvåret. 

Vi på Motala Energi har analyserat marknaden länge nu och förstår att du som kund inte alltid gynnas av endast Fastpris eller endast Rörliga priser och efterfrågan efter en kombination kommer från våra kunder.  Just därför har vi nu satt samman det som vi kallar Sjöstadsmixen som är just den kombinationen.

För dig innebär det att du tar del av de lägsta priserna under sommaren (apr-sep) när elen historiskt sett alltid varit betydligt billigare och på vintern (okt-mars) låser vi kostnaden till lägsta möjliga pris så man kan vara trygga i att kostnaderna inte sticker iväg. Det perfekta elavtalet med förnybar energi. El från vind, vatten, sol.

Image

Rörligt avtal

Ett rörligt elpris är, precis som namnet antyder, ett elavtal som följer den nordiska elbörsen det går både upp och ner. Rörligt elpris har på senare år blivit alltmer populärt av anledning att ett rörligt elpris oftast är bättre på lång sikt men kan också innebära lite högre toppar som man måste vara beredd på. Vill man ha lite mer risk och kan på sikt vara en vinnare i djungeln av elpriser så är rörligt elavtal något för dej. El från förnybara energikällor, El från vind, vatten, sol.

  • Möjlighet till väldigt låga priser
  • Bästa valet på sikt
  • Går att välja med eller utan bindningstid

 

Image

Vi är ett energiföretag från Motala som alltid värnar om våra kunder och alltid strävar efter att erbjuda de mest attraktiva lösningarna för privatpersoner, företag, föreningar samt organisationer. Hos oss får du information, svar på dina frågor och kan fixa dina ärenden smidigt, både via hemsidan och via vår omtyckta kundservice.

Kontakt

Motala Energi AB
Björnvägen 4 | 591 52 Motala

Telefon: 0141-250 255
E-post: kundservice@motalaenergi.se

Org.nummer: 559166-2886

Öppettider kundservice

Mån 10-16

Tis-fre 09-16

Lunchstängt 12-13