Vi värnar om de små - Alla barn bör bära säkerhetsväst | Motala Energi delar ut gratis!

Vi värnar om de små - Alla barn bör bära säkerhetsväst | Motala Energi delar ut gratis!

Till alla dagis och skolor i Motala Kommun | Erhåll våra säkerhetsvästar utan kostnad. Klicka in på länken och beställ hem önskat antal signalvästar. Motala Energi värnar extra mycket om våra barn…  Berätta gärna om detta till alla nära och kära!

Code of conduct | Vi ser till andra värden än vinstmaximering. Vi ser hellre att vi bidrar till fler arbetstillfällen till våra ungdomar vilket direkt bidrar till ett än mer livskraftigt och välmående kommun. Vi ser det också som självklart att bidra till en bättre värld mot minskat barnarbete. Vi jobbar med omsorg och hållbarhet och jobbar aktivt med att följa rekomendera riktlinjer.


Schysta produkter | De framtagna artiklarna från vårt sortiment är utvalda med yttersta omsorg. Vilket försäkrar uppfyllelse av alla lämpliga lagar, reglemente och sociala ansvar.

Produkter som hanteras genom Motala Energi AB följer och jobbar aktivt mot ex-vis barnarbete. Vi jobbar med hållbara material och jobbar aktivt med säkerställande.

Läs mer och beställ

Image

Vi är ett energiföretag från Motala som alltid värnar om våra kunder och alltid strävar efter att erbjuda de mest attraktiva lösningarna för privatpersoner, företag, föreningar samt organisationer. Hos oss får du information, svar på dina frågor och kan fixa dina ärenden smidigt, både via hemsidan och via vår omtyckta kundservice.

Kontakt

Motala Energi AB
Björnvägen 4 | 591 52 Motala

Telefon: 0141-250 255
E-post: kundservice@motalaenergi.se

Org.nummer: 559166-2886

Öppettider kundservice

Mån 10-16

Tis-fre 09-16

Lunchstängt 12-13