Avtalscheck

Lämna en fullmakt till oss så sköter vi resten

Vi har tagit fram ett alternativ där vi hjälper er kunder att få 100% kontroll över ditt befintliga avtal helt kostnadsfritt. Det vi gör är att ta kontakt med din nuvarande leverantör och tar reda på all viktig information och lämnar över en nerspecad övergriplig bild av vad du som kund behöver tänka på. Detta gör vi helt utan att du som kund ha några åtagande mot oss utan vi vill hjälpa alla att få kontroll.

Vad gäller vid signering?

Vid signering av denna fullmakt ger kund fullmakt för MOTALA ENERGI AB eller den MOTALA ENERGI AB förordnar i sitt ställe till att kunna inhämta upplysningar om nuvarande elavtal i form av bindningstid, uppsägningstid, brytavgifter samt övrig information ang avtalsförlängning. 

Fullmakten gäller i 12 månader från datum för undertecknad.

Företag

Invalid Input
Invalid Input

Företagstecknare

Förnamn ej ifyllt
Invalid Input
Telefonnummer ej ifyllt
Efternamn ej ifyllt
E-post ej ifyllt

Anläggningsadress

Adress ej ifyllt
Postnummer ej ifyllt
Ort ej ifyllt

Jag lämnar härmed fullmakt till MOTALA ENERGI AB (559166-2886) att få ta del av de uppgifter som finns för mitt ingångna elavtal gällande pris, leveranstid och uppsägningstid. Jag överlåter även till MOTALA ENERGI AB att anmäla eventuell inflytt eller utflytt hos min nätägare samt att säga upp mitt elavtal. I de fall som det behövs kompletterande uppgifter om mitt nätavtal överlåter jag till MOTALA ENERGI AB att ta del av och hantera detta.

Vänligen godkänn villkor
Vänligen starta ditt BankID för att signera förfrågan.
Väntar på svar...
Avbryt
Image
Image

Vi är ett energiföretag från Motala som alltid värnar om våra kunder och alltid strävar efter att erbjuda de mest attraktiva lösningarna för privatpersoner, företag, föreningar samt organisationer. Hos oss får du information, svar på dina frågor och kan fixa dina ärenden smidigt, både via hemsidan och via vår omtyckta kundservice.

Kontakt

Motala Energi AB
Björnvägen 4 | 591 52 Motala

Telefon: 0141-250 255
E-post: kundservice@motalaenergi.se

Org.nummer: 559166-2886

Öppettider kundservice

Mån 10-16

Tis-fre 09-16

Lunchstängt 12-13