Bli vår nästa elhandelspartner somåterförsäljareför Motala Energi

Bli vår nästa elhandelspartner som återförsäljare för Motala Energi

Som återförsäljare för Motala Energi lägger vi stort fokus
i att vi tillsammans ska lyckas.

Vårt mål i ett samarbete är att vi tillsammans tar fram en strategi och marknadsplan för att lyckas. Vi söker nu en ny återförsäljare som vill vara med att utforma morgondagens försäljning. Vi erbjuder möjligheten till ett tätt samarbete där vi ser er som en förlängd arm av vår försäljning och att vi tillsammans ska hitta lösningar.

Ni får tillgång till en erfaren och seriös inköpsorganisation, personlig service i form av en kontaktperson och såklart säljstöd till era egna säljare. Vi är med på hela resan och letar nu efter en seriös organisationer som vill ha ett långvarigt samarbete med en stabil aktör som sträcker sig över hela Sverige. Vår kundbas idag är delad både mot B2B och B2C och vi vill växa på båda fälten.

Vårt mål i ett samarbete är att vi tillsammans tar fram en strategi och marknadsplan för att lyckas. Vi söker nu en ny återförsäljare som vill vara med att utforma morgondagens försäljning.

Vi erbjuder möjligheten till ett tätt samarbete där vi ser er som en förlängd arm av vår försäljning och att vi tillsammans ska hitta lösningar.

Ni får tillgång till en erfaren och seriös inköpsorganisation, personlig service i form av en kontaktperson och såklart säljstöd till era egna säljare.

Vi är med på hela resan och letar nu efter en seriös organisationer som vill ha ett långvarigt samarbete med en stabil aktör som sträcker sig över hela Sverige. Vår kundbas idag är delad både mot B2B och B2C och vi vill växa på båda fälten.

Fyll i intresseanmälan här

Image

Vi är ett energiföretag från Motala som alltid värnar om våra kunder och alltid strävar efter att erbjuda de mest attraktiva lösningarna för privatpersoner, företag, föreningar samt organisationer. Hos oss får du information, svar på dina frågor och kan fixa dina ärenden smidigt, både via hemsidan och via vår omtyckta kundservice.

Kontakt

Motala Energi AB
Björnvägen 4 | 591 52 Motala

Telefon: 0141-250 255
E-post: kundservice@motalaenergi.se

Org.nummer: 559166-2886

Öppettider kundservice

Mån 10-16

Tis-fre 09-16

Lunchstängt 12-13