Företag - Få bästa elprisavtalet!

Vi hjälper företag i Motala med omnejd.

För företag i Motala, Vadstena och Borensberg

Vi brinner för att verka lokalt i Motala, Vadstena och Borensberg med omnejd. Vi vill vara företaget som står för trygghet och enkelhet i kombination med bästa tänkbara prisbild.

Motala Energi skapar de bästa tänkbara förutsättningarna för er lokala företagare. Genom att teckna ert elavtal lokalt får ni ett förmånligt pris. Låt oss se vad vi kan göra för ert företag, erhåll en offert.

Förmånliga elpriser för lokala företag

Tycker du att du betalar för mycket för din el? Stöttar du hellre det lokala? Ser du hellre att du bidrar till arbetstillfällen lokalt? Nu har du chansen att kombinera allt detta genom att teckna vårt lokala företagsavtal. Ett förvaltningsavtal som är ett skräddarsytt elavtal för företag som vill uppnå lägsta möjliga pris.

Målet är att du som företag ska minska risken för oväntat höga elpriser. Med detta elavtal hanteras din elförbrukning i en gemensam portfölj tillsammans med andra kunder som har den här produkten. Det innebär att vi kan uppnå fördelar som tidigare har reserverats för de största elkunderna

Ladda upp din elräkning via vårt smidiga uppladdningsformulär så kommer vi att skicka en offert till dig som du inte kommer bli besviken på.

Hos Motala Energi kan du känna dig trygg

Vi ser alltid till att du som kund får bästa service och hjälp i valet av din el.

Elavtal

Teckna ett miljösmart elavtal med Motala Energi.

Miljö

Motala Energi arbetar klimatsmart och hållbart.

föreningslivet

Bli kund och vi sponsrar er förening genom ditt elavtal

Image

Vi är ett energiföretag från Motala som alltid värnar om våra kunder och alltid strävar efter att erbjuda de mest attraktiva lösningarna för privatpersoner, företag, föreningar samt organisationer. Hos oss får du information, svar på dina frågor och kan fixa dina ärenden smidigt, både via hemsidan och via vår omtyckta kundservice.

Kontakt

Motala Energi AB
Björnvägen 4 | 591 52 Motala

Telefon: 0141-250 255
E-post: kundservice@motalaenergi.se

Org.nummer: 559166-2886

Öppettider kundservice

Mån 10-16

Tis-fre 09-16

Lunchstängt 12-13