Fullmakt

Lämna en fullmakt till oss, så sköter vi resten

Vid signering av avtalet ger kund fullmakt för MOTALA ENERGI AB eller den MOTALA ENERGI AB förordnar I sitt ställe till att kunna säga upp befintliga avtal och ingå avtal med nya leverantörer, samt inhämta upplysningar om kund från leverantören innan uppstart. I tillägg får MOTALA ENERGI AB fullmakt att aktivera kund om inte skriftlig uppsägelse existerar.

Har kund tidsbundet elavtal till en viss tid med annan elleverantör ansvar kund själv för eventuella brytningsavgifter om det nuvarande avtalet sägs upp innan det har löpt ut.

Fullmakten gäller i 12 månader från datum för undertecknande.

KUND

Invalid Input

KUNDUPPGIFTER

Förnamn ej ifyllt
Telefonnummer ej ifyllt
Efternamn ej ifyllt
E-post ej ifyllt

ANLÄGGNINGSADRESS

Adress ej ifyllt
Postnummer ej ifyllt
Ort ej ifyllt

Jag lämnar härmed fullmakt till MOTALA ENERGI AB (559166-2886) att få ta del av de uppgifter som finns
för mitt ingångna elavtal gällande pris, leveranstid och uppsägningstid. Jag överlåter även till MOTALA ENERGI AB att anmäla eventuell inflytt eller utflytt hos min nätägare samt att säga upp mitt elavtal. I de fall som det behövs kompletterande uppgifter om mitt nätavtal överlåter jag till MOTALA ENERGI AB att ta del av och hantera detta.

Vänligen godkänn villkor
Vänligen starta ditt BankID för att signera förfrågan.
Väntar på svar...
Avbryt
Image
Image

Vi är ett energiföretag från Motala som alltid värnar om våra kunder och alltid strävar efter att erbjuda de mest attraktiva lösningarna för privatpersoner, företag, föreningar samt organisationer. Hos oss får du information, svar på dina frågor och kan fixa dina ärenden smidigt, både via hemsidan och via vår omtyckta kundservice.

Kontakt

Motala Energi AB
Björnvägen 4 | 591 52 Motala

Telefon: 0141-250 255
E-post: kundservice@motalaenergi.se

Org.nummer: 559166-2886

Cookies | GDPR & sekretesspolicy | Login