Beställ GRATIS signalväst!

Motala Energi värnar om våra barn och vill vara med och förbättra trafiksäkerheten.

Vi värnar om trafiksäkerheten

För- och grundskolan är en viktig del i Motala Energi trafiksäkerhetskampanj. Som lärare är du till stor hjälp för att produkterna ska nå barnen på bästa sätt. Anmäl intresse nedan för att få möjligheten att dela ut produkter på er skola.

Ps. Vi kommer att samla in flera beställningar innan vi skickar vilket innebär att det kan ta lite tid innan ni erhåller våra västar. Men var bara lugn, de kommer.

Gratis signalvästar till alla barn!

Motala Energi värnar om de mindre. Som ett led i detta delar vi ut våra signalvästar till alla barn. Det är enkelt, delge nedan info till oss och skickar sedan våra signalvästar till er - helt gratis.

Signalväst passande barn från 3 till 6 år

Signalväst passande barn från 7 till 9 år

Signalväst passande barn från 10 till 14 år

Skriv gärna en rad. Beskriv hur ni tänker kring ökad säkerhet för våra barn.

Code of conduct

Vi ser till andra värden än vinstmaximering. Vi ser hellre att vi bidrar till fler arbetstillfällen till våra ungdomar vilket direkt bidrar till ett än mer livskraftigt och välmående kommun. Vi ser det också som självklart att bidra till en bättre värld mot minskat barnarbete. Vi jobbar med omsorg och hållbarhet och jobbar aktivt med att följa rekomendera riktlinjer.

Schysta produkter

De framtagna artiklarna från vårt sortiment är utvalda med yttersta omsorg. Vilket försäkrar uppfyllelse av alla lämpliga lagar, reglemente och sociala ansvar.


Produkter som hanteras genom Motala Energi AB följer och jobbar aktivt mot ex-vis barnarbete. Vi jobbar med hållbara material och jobbar aktivt med säkerställande.

ILO:s konvetioner

Att erbjuda produkter som har rutiner där vi arbetar aktivt med att minska barnarbete runt om i världen är för oss en självklarhet.


Fortlöpande arbetar vi med vårt kvalitetsledningsystem där det ingår rutiner för bedömningar av våra underleverantörer. Motala Energi är aktiva enligt ILO:s kärnkonvetioner.

Lagar

Vi tror bestämt att iakttagande av lagar, reglemente och social standard är primär och nödvändig för alla internationella företag av kvalitet som huvudsakligen vill upprätthålla tilliten hos sina kunder.


Motala Energi arbetar fortlöpande med att förbättra miljö genom val av "rätt" produkter och vi agerar för minskat barnarbete.

Image

Hos Motala Energi kan du känna dig trygg

Vi ser alltid till att du som kund får bästa service och hjälp i valet av din el.

Elavtal

Teckna ett miljösmart elavtal med Motala Energi.

Miljö

Motala Energi arbetar klimatsmart och hållbart.

föreningslivet

Bli kund och vi sponsrar er förening genom ditt elavtal

Image

Vi är ett energiföretag från Motala som alltid värnar om våra kunder och alltid strävar efter att erbjuda de mest attraktiva lösningarna för privatpersoner, företag, föreningar samt organisationer. Hos oss får du information, svar på dina frågor och kan fixa dina ärenden smidigt, både via hemsidan och via vår omtyckta kundservice.

Kontakt

Motala Energi AB
Björnvägen 4 | 591 52 Motala

Telefon: 0141-250 255
E-post: kundservice@motalaenergi.se

Org.nummer: 559166-2886

Öppettider kundservice

Mån 10-16

Tis-fre 09-16

Lunchstängt 12-13