Få offert på en solcellslösning för ert hus

Köpa eller leasa solceller? Vi erbjuder båda alternativen

Sugen på solceller?

Det finns många fördelar med solceller och en sak är säker, det är en investering som kommer att löna sig. Genom att installera solceller på taket sparar du pengar på hushållselen. Du ökar andelen förnybar elproduktion och vi betalar för elen som du själv inte använder.

Utforska ditt taks förutsättningar för solceller. Skriv in din adress och välj takyta så räknar vi ut solpotential, vad installationen kostar och vad du kan spara med solceller.

Solceller är en säker investering för framtiden

Anpassning och erbjudande
Tillsammans anpassar vart och hur många solpaneler du behöver för bästa utseende och effekt samt finner ett passande installationsdatum.

Leverans och inkoppling
Vi ordnar med allt före, under och efter installationen.

Genom vår samarbetspartner Otovo kan du också välja om du själv vill äga din anläggning, eller hyra den till en förmånlig månadskostnad. Oavsett vilket, ser de till att guida dig till din mest optimala lösning.

Fyll i er adress nedan och klicka på knappen: Kolla adressen. Följ anvisningarna och ni får en komplett offert på en lösning för ert hus.

Motala Energi i samverkan med Otovo | Otovo är en global spelare i solcellsmarknaden och är idag verksamma i Sverige, Norge, Spanien, Frankrike, Polen, Italien och Brasilien.

Vi har levererat över 4000 solcellsanläggningar till privatpersoner i Sverige och Norge vilket gör Otovo till en av Nordens ledande leverantörer av solceller för villor och radhus. Självklart håller alla solpaneler och material högsta kvalité och kommer från ledande producenter.

Image

Tryggt

Vi har genomfört över 4000 solcellsprojekt och arbetar endast med solpaneler av högsta kvalitet och kvalitetssäkrade installatörer.

Image

Smart

Vår unika plattform jämför priser från lokala installatörer i ditt område, så att vi kan ge dig det bästa erbjudandet.

Image

Enkelt

Efter bara några klick ger vi dig ett skräddarsytt förslag på en komplett solcellsanläggning för ditt tak.

Hos Motala Energi kan du känna dig trygg

Vi ser alltid till att du som kund får bästa service och hjälp i valet av din el.

Elavtal

Teckna ett miljösmart elavtal med Motala Energi.

Miljö

Motala Energi arbetar klimatsmart och hållbart.

föreningslivet

Bli kund och vi sponsrar er förening genom ditt elavtal

Image

Vi är ett energiföretag från Motala som alltid värnar om våra kunder och alltid strävar efter att erbjuda de mest attraktiva lösningarna för privatpersoner, företag, föreningar samt organisationer. Hos oss får du information, svar på dina frågor och kan fixa dina ärenden smidigt, både via hemsidan och via vår omtyckta kundservice.

Kontakt

Motala Energi AB
Björnvägen 4 | 591 52 Motala

Telefon: 0141-250 255
E-post: kundservice@motalaenergi.se

Org.nummer: 559166-2886

Öppettider kundservice

Mån 10-16

Tis-fre 09-16

Lunchstängt 12-13