Motala Energi stöttar föreningslivet

Genom att stötta våra lokala klubbar så tycker vi att vi gör en liten skillnad.
Motala Energi vill förbättra för alla lokalt.

Vi vill vara ditt bästa alternativ!

Motala Energi AB väljer att stötta det lokala föreningslivet. Alla vet vi att tillskott, stora som små är viktigt för våra lokala klubbar. Just därför väljer vi att stötta ett antal lokala klubbar i Motala Kommun.

Vi verkar lokalt i Motala

Motala Energi väljer att dela ut 100 000 kr som kommer fördelas på klubbar inom Motala Kommun. Vi är företaget som jobbar med ett antal mjuka värden där detta är ett av dom. Vi känner starkt för det lokala och hoppas att vi som företag kan göra en skillnad. Det är rätt nice helt enkelt!

Vi är inte bara ett lokalt bolag, vi är även ett nationellt bolag som redan har över 10 000 kunder. Genom att agera nationellt blir vi starka och kan än bättre kämpa för er som bor i Motala, Vadstena och Borensberg.

Vi verkar för fler arbetstillfällen och vi står för en värdegrund där vi vill få Motala, Vadstena, Borensberg att blomstra. Du hittar även vår kundservice centralt i Motala. Besök oss gärna, vi bjuder på en fika och tipsar gärna i hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt när det kommer till bästa tänkbara elleverans/avtal.

Vår målbild är att vara vassare än våra konkurrenter på pris, leverans, trygghet och service. Och sist men inte minst sätta det lokala näringslivet och föreningslivet i ett nytt fokus.

Hos Motala Energi kan du känna dig trygg

Vi ser alltid till att du som kund får bästa service och hjälp i valet av din el.

Elavtal

Teckna ett miljösmart elavtal med Motala Energi.

Miljö

Motala Energi arbetar klimatsmart och hållbart.

föreningslivet

Bli kund och vi sponsrar er förening genom ditt elavtal

Image

Vi är ett energiföretag från Motala som alltid värnar om våra kunder och alltid strävar efter att erbjuda de mest attraktiva lösningarna för privatpersoner, företag, föreningar samt organisationer. Hos oss får du information, svar på dina frågor och kan fixa dina ärenden smidigt, både via hemsidan och via vår omtyckta kundservice.

Kontakt

Motala Energi AB
Björnvägen 4 | 591 52 Motala

Telefon: 0141-250 255
E-post: kundservice@motalaenergi.se

Org.nummer: 559166-2886

Öppettider kundservice

Mån 10-16

Tis-fre 09-16

Lunchstängt 12-13